kako hbc srbija funkcionise

Predstavljamo Vam prvu i jedinstvenu zdravstvenu karticu u Srbiiji HBC (Health & Beauty Care) člansku karticu, koju izdaje i promoviše kompanija HBC kartica d.o.o u saradnji sa partnerskom kompanijom iz Grčke.

Osnovni princip rada i razvoja naše kompanije je princip saradnje.

Od kreiranja HBC članske kartice do danas jedan od glavnih ciljeva je bio i ostao konstantan razvoj i proširenje poslovanja u druge zemlje regiona.

Izuzetno nam je drago da objavimo početak rada naše kompanije u Srbiji, koja izdaje i promoviše HBC člansku karticu.

Počevši svoj rad prvo u Beogradu plan nam je da se postepeno proširimo u sve veće gradove u Srbiji i formiramo respektabilnu mrežu partnera iz oblasti zdravstva, nege tela i velnesa putem koje će naši članovi imati mogućnost korišćenja visoko kvalitetnih usluga naših partenera besplatno, ili uz velike popuste, bez obzira na starosno doba, istoriju bolesti, ekonomski položaj , itd.

Vi koji izaberete da postanete deo naše partnerske mreže stičete pravo da koristite sve prednosti koje naš sistem nudi, a to su:

1. Besplatan ulazak na našu mrežu.
2. Direktan kontak sa hiljadama naših članova.
3. Direktna finansijska korist kroz povećanje broja pacijenata putem našeg sistema.
4. Bolja pozicija u odnosu na konkurenciju van sistema.
5. Besplatna promocija vaših usluga kroz naš marketinški mehanizam.
6. Besplatna reklama putem veb-sajta, kataloga, marketinških kampanja i ostalog propagandnog materijala o partnerima koji dobijaju svi korisnici HBC sistema.

Pored svih ovih prednosti, saradnjom sa nama, ostvarićete direktnu finansijku korist kroz povećanje broja klijenata putem našeg sistema i doprinećete promociji zdravlja podizanjem vidljivosti privatnih medicinskih usluga u Srbiji i njihove lakše dostupnosti svim našim građanima.

Radi postizanja ovih navedenih ciljeva, uz osnovni princip saradnje sa profesionalcima iz oblasti zdravstva, nege tela i velnesa, potrebno je da na naši partneri ponude sveobuhvatnu uslugu sa određenim pogodnostima kojom će zadovoljiti sve potrebe naših članova.

Mogućnost saradnje sa Vama, kao partnerom, za nas bi značilo da smo blizu ostvarivanja zajedničkih ciljeva, odnosno da dostupnost Vaših usluga nije privilegija nego osnovno pravo svih naših građana.

kako hbc srbija funkcionise