HBC članska kartica

Predstavljamo Vam prvu i jedinstvenu zdravstenu karticu u Srbiji, HBC (Health & Beauty Care) člansku karticu.

HBC članska kartica je deo sistema koji je osmišljen od strane grupe doktora sa dugogodišnjim iskustvom u državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama. Ovaj jedinstveni sistem sa jedne strane čine partneri-pružaoci usluga iz oblasti zdravstva, nege tela i velnesa i članovi-korisnici usluga. Partneri su deo rasprostranjene mreže u okviru koje imaju mogućnost pružanja kvalitativnih usluga korisnicima po određenim pogodnostima i povoljnostima.

Pre nekoliko godina zdravstvene kartice su osvojili građane zemalja EU zahvaljujući snažnim povlasticama koje pružaju za zdravstvene usluge, a koje su zavolele hiljade članova koji ih koriste. Tako i naša kompanija, koja izdaje i promoviše člansku karticu HBC, sarađuje sa jednom od vrhunskih kompanija iste delatnosti koja funkcioniše u Grčkoj, nadajući se da će osvojiti Srbiju i da će je na isti način zavoleti njeni građani.

Na koji način postati korisnik HBC ČLANSKE KARTICE:

1. Popunjavanjem upita putem našeg sajta (na ovoj stranici)

2. Telefonskim pozivom radnim danima od 09-17h na brojeve 011/3087-090 i 011/3087-091.

3. Preko naših saradnika prodavaca.

Pokazivanjem sopstvene HBC kartice zajedno sa nekim identifikacionim dokumentom, uživate u svim povoljnostima na zdravstvene usluge i usluge nege tela i velnesa. Sve ove usluge možete koristiti uz člansku karticu, pojedinačnu ili porodičnu, koja važi godinu dana od dana sticanja – brzo i jednostavno, bez komplikovanih procedura.

PORUČITE ODMAH VAŠU KARTICU! TEL: 011 – 3087 090, 011 – 3087 091, ILI PUTEM NAŠEG SAJTA, KLIKOM NA LINK ISPOD

ISKORISTITE POPUST: 2.500 dinara za svaku karticu (za četvoročlanu porodicu: 4 kartice)

 

hbc srbija