Direktan pristup prevenciji i dijagnostici bez muke

Dobijanjem HBC članske kartice obezbedićete sebi i svojim voljenima potrebnu podršku u teškom trenutku, zahvaljujući pouzdanim i kompletnim rešenjima koja ćete dobiti kroz širok raspon programa za zdravstvenu zaštitu, kreiranih po Vašim potrebama.

Jednostavna je procedura za dobijanje kartice – putem jednog zahteva, u štampanoj ili elektronskoj formi, bez izuzetaka u vezi sa starosnom dobi, zdravstvenim stanjem, istorijom bolesti, pokrićem ili nepokrićem zdravstvenog osiguranja.

Sve usluge možete koristiti odmah nakon dobijanja i preuzimanja kartice. Besplatne usluge i specijalne cene koje su ugovorene sa našim partnerima dobijaju se u zdravstvenoj ustanovi, odnosno lekarskoj ordinaciji, bez dugog čekanja na odobrenja.

Kartica omogućava određene besplatne usluge i specijalne cene za sve vrste usluga.

Dobijanjem HBC članske kartice dobijate detaljan spisak sa svim pogodnostima koje možete da koristite, kao i spisak svih naših profesionalnih saradnika.

Na koji način postati korisnik HBC ČLANSKE KARTICE:

1. Jednostavnim zahtevom preko naše veb-stranice (uskoro dostupno).

2. Telefonskim pozivom radnim danima od 09-17h na brojeve 011/3087-090 i 011/3087-091.

3. Preko naših saradnika prodavaca.

Pokazivanjem sopstvene HBC kartice zajedno sa nekim identifikacionim dokumentom, uživate u svim povoljnostima na zdravstvene usluge i usluge nege tela i velnesa. Sve ove usluge možete koristiti uz člansku karticu, pojedinačnu ili porodičnu, koja važi godinu dana od dana sticanja – brzo i jednostavno, bez komplikovanih procedura.

Pozovite nas danas za više informacija i za lako učlanjenje u sistem HBC kartice.

PORUČITE ODMAH VAŠU KARTICU! TEL: 011 – 3087 090, 011 – 3087 091, ILI PUTEM NAŠEG SAJTA, KLIKOM NA LINK ISPOD


ISKORISTITE POPUST: 2.500 dinara za svaku karticu (za četvoročlanu porodicu: 4 kartice)

 

hbc srbija