Medicinske usluge koje obično ne pokriva državno ili privatno zdravstveno osiguranje

Potrebe za medicinskim uslugama koje obično ne pokriva državno zdravstveno osiguranje niti zdravstveno osiguranje privatnih osiguravajućih društava.

Koliko puta ste se suočili sa potrebom za jednim doktorom ili nekom zdravstvenom uslugom koje ne pokriva Vaše državno ili privatno zdravstveno osiguranje? Sigurno mnogo puta, kao i svi mi. Rezultat? Posetili ste privatnog lekara plativši visoku cenu... ili ste odložili svoju posetu... ili ste zapostavili svoje zdravlje zbog visokih cena medicinskih usluga.

Međutim, danas u Vaš život dolazi HBC članska kartica da stavi tačku na Vaša odlaganja, ali i na visoke cene za posetu doktorima. HBC članska kartica omogućava sklad Vaših želja i finansijskih mogućnosti. Kreirana je tako da pokrije sve Vaše potrebe i da Vam danas ponudi širok raspon zdravstvenih usluga i mnogih pregleda koja nisu pokrivena od strane Vašeg zdravstvenog osiguranja, kao što su usluge stomatologa, dermatologa, očnog lekara, estetskog hirurga, fizikalne terapije, akupunkture, nutricioniste, veterinara (za kućne ljubimce) i mnoge druge usluge.

PORUČITE ODMAH VAŠU KARTICU! TEL: 011 – 3087 090, 011 – 3087 091, ILI PUTEM NAŠEG SAJTA, KLIKOM NA LINK ISPOD


ISKORISTITE POPUST: 2.500 dinara za svaku karticu (za četvoročlanu porodicu: 4 kartice)

 

hbc srbija